Van je bijbaan je werk maken? Volg een opleiding en groei door!

min. lezen
svo2_doorgroeien_bijbaan
svo-logo
Deze content is gemaakt door SVO vakopleiding food

Branded content

Heb je een bijbaan bij een slager, in de supermarkt of in de horeca en heb je het daar goed naar je zin? Dan hoeft het natuurlijk niet bij een zaterdagbaantje te blijven. Wil je van je bijbaan in food je fulltime werk maken, volg dan een (deeltijd) mbo-opleiding die daarbij aansluit. Hoe meer je daar leert, hoe groter de kans dat je door kunt groeien. Wie weet geef jij straks zelf leiding aan je collega’s.

Werken in food: heel veelzijdig

Werken in de wereld van eten en drinken is heel leuk, onder andere omdat het zo veelzijdig is. Of je nu werkt bij een versspeciaalzaak, in de horeca, in een snackbar of bij een supermarkt: elke dag is anders. Klanten helpen, advies geven, foodproducten bereiden, eten mooi presenteren, schoonmaken, nieuwe gerechten bedenken...Voor werken in de foodbranche heb je heel wat vaardigheden nodig. Dat zorgt ervoor dat het werk nooit saai wordt. Geen wonder dat zoveel mensen werken in food geweldig vinden

_dsc4435

Doorgroeien in je bijbaan? Dat kan!

Heb je al een bijbaan bij een foodbedrijf, dan hoeft het natuurlijk niet bij dat zaterdagbaantje te blijven. Je kunt er ook voor kiezen om een mbo-opleiding te gaan volgen en zo van je bijbaan je fulltime werk maken. Je wordt zo nog beter in je werk en je kunt misschien zelfs doorgroeien naar een leidinggevende functie. Wie weet word je wel bedrijfsleider! Je werkt dan nog steeds in de foodbranche, maar je bent daarnaast ook breder bezig.

Je stuurt bijvoorbeeld collega’s aan, maakt personeelsplanningen, bedenkt marketingacties en ontwikkelt nieuwe producten waar je klanten blij van worden. Mogelijkheden genoeg.

Volg een mbo-opleiding bij SVO vakopleiding food

Zie je het zitten om een opleiding in de richting van je bijbaan te volgen? Dan kan dat bij SVO vakopleiding food. SVO vakopleiding food is gespecialiseerd in mbo-opleidingen op het gebied van eten en drinken. Je kunt bij SVO vakopleiding food een deeltijd mbo-opleiding (BBL) volgen, waarbij je werken en leren combineert. Je gaat dan één dag in de week naar school en de rest van de tijd ben je aan het werk bij je leerbedrijf. Dat kan het bedrijf zijn waar je nu al een bijbaan hebt. 

Welke opleidingen biedt SVO vakopleiding food?

Ze hebben mbo-opleidingen in verschillende foodrichtingen, op mbo-niveau 1 tot en met 4. Zo kun je er diverse slagersopleidingen volgen, van Productiemedewerker slagerij tot Bedrijfsleider vers. Heb je een bijbaan in een visspeciaalzaak? Dan is de opleiding Verkoopmedewerker vis misschien iets voor jou.

Ook zijn er opleidingen op het gebied van fastservice en leidt SVO vakopleiding food op voor bedrijven als McDonald’s, Domino’s en Bakker Bart. Voel je je thuis in de supermarkt, dan heeft SVO vakopleiding food ook geschikte opleidingen voor je. Je kunt bovendien snel doorstromen: de opleidingen op mbo-niveau 2, 3 en 4 sluiten perfect op elkaar aan. Er zijn trouwens ook voltijd mbo-opleidingen (BOL), waarbij je kennismaakt met de wereld van food. Zo ontdekt je welke richting echt bij je past. 

_dsc1829

Leren in de praktijk

Voor welke opleiding je ook gaat: bij SVO vakopleiding food ben je altijd lekker praktisch bezig. Wat je op school leert, breng je op je werk meteen in de praktijk. Zo leer je het makkelijkste en groei je snel in je werk. SVO vakopleiding food heeft kleinschalige opleidingslocaties in het hele land en je kunt rekenen op veel persoonlijke aandacht. Onze docenten komen zelf uit de praktijk, dus je leert van vakmensen die weten waar ze het over hebben. Kortom: SVO vakopleiding food biedt alles wat je nodig hebt om van je bijbaan je werk te maken!

Meer weten? Kijk hier als je meer wil weten over de opleidingen van SVO vakopleiding food.

Interesse in SVO vakopleiding food?

Meld je dan aan voor een open avond van SVO

MELD JE AAN

zo-maak-je-de-allermooiste-foodfotos-cta