Wat is Studiekeuzelab?

Studiekeuzelab is dé online omgeving voor leerlingen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij hun studiekeuze. Op Studiekeuzelab vinden zij inspirerende verhalen, antwoorden op hun vragen en leuke testjes. Op dit crossmediale online platform kunnen zij zich breed oriënteren op verschillende branches, opleidingen en beroepen.
studiekeuzelab logo
START - ONTDEK - ERVAAR - KIES

Om aan te sluiten bij de verschillende fasen van een studiekeuze is de content op Studiekeuzelab verdeeld in de vier pijlers start, ontdek, ervaar en kies. Dit zorgt voor een logische route van begin naar eind, maar maakt het ook mogelijk om op verschillende punten in te stappen. Deze pijlers komen overal terug met een kenmerkende kleur voor elke pijler.

Studiekeuzelab in de les gebruiken? Dat kan, check de pagina Studiekeuzelab in de klas

Studiekeuzelab promoten?

Laat jij jouw leerlingen (en hun ouders) weten dat Studiekeuzelab bestaat, om hen te helpen bij hun studiekeuze? Vraag hier een pakketje met twee posters aan om het onder de aandacht te brengen. 

Ontvang gratis promotiemateriaal

Ja, ik wil een pakket ontvangen

Placeholder cta

Blijf op de hoogte!

Wekelijks brengen wij je op de hoogte van de nieuwste content op Studiekeuzelab. Wil jij niks missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je up-to-date.