Wat is Studiekeuzelab?

Je bent hier op de juiste plek als jij meer te weten wilt komen over Studiekeuzelab, de mogelijkheden van dit platform en het team. Lees snel verder.

studiekeuzelab-logo-blauw

Studiekeuzelab is een crossmediaal online platform voor leerlingen en studenten.

Op dit online platform wordt studiekeuze-informatie gebundeld die alle niveaus aanspreekt. Deze informatie bestaat uit leuke, interessante en actuele content die perfect aansluit bij de belevingswereld van deze doelgroep. 

De content op dit platform is direct op jongeren gericht, maar indirect ook van belang en interessant voor hun ouders. Mentoren en decanen kunnen er ook mee aan de slag. Op het platform staan leuke opdrachten voor de lob-uren en het is een goed middel om up-to-date te blijven van wat er op het gebied van studiekeuze speelt. 

Nieuwsgierig naar het team?

Sales

Annemarie

Annemarie Bruinsma

Mieke Beekmans

Mieke Beekmans

Marketing

Joris

Joris Verheijen

2022_05_OGZ Portret Elles LR-5090-3_0

Elles Leenders

Redactie

Dianne de Gruyter

Dianne de Gruyter

Julia-de-Geus

Julia de Geus

Dit doen we ook...

Komen onze namen je bekend voor? Dat kan. Naast Studiekeuzelab organiseren wij ook ieder jaar op verschillende plekken in Nederland de Onderwijsbeurzen, Studiekeuzebeurzen en De BuitenlandBeurs. Op deze beurzen komen leerlingen fysiek in contact met o.a. onderwijsinstellingen, brancheverenigingen en bedrijven. In een korte tijd kunnen leerlingen zich op meerdere instellingen oriënteren en voorsorteren op open- of meeloopdagen.

Het netwerk dat wij de laatste jaren hebben opgedaan met de beurzen, vormde voor ons een mooie basis voor de start van Studiekeuzelab. Met kennis, ervaring en een goede samenwerking met verschillende partners kunnen wij studiekiezers nu het hele jaar door helpen.

Vraag het ons

Wil je meer weten of heb je interesse in een samenwerking? Stel je vraag en wij nemen binnenkort contact met je op. 

vraag-het-ons-contact