Deze content is gemaakt door SVO vakopleiding food
Branded content
Branded content
Vis doet het altijd goed als voorgerecht tijdens het kerstdiner. Zijn jij en je familie dol op sushi? Dan is dit voorgerecht zeker een succes. En ook mooi: binnen een half uurtje staat het op tafel.
Ingrediënten voor vier personen
Zo maak je het
Gevulde champignons zijn makkelijk om te maken en je kunt er alle kanten mee op. Ga je voor een vegetarische variant? Dit lekkere recept maak je in twintig minuten.
Ingrediënten voor tien gevulde champignons
Zo maak je het
Handig voor je prachtige kerstvoorgerechten
Carpaccio is een populair voorgerecht met kerst. Wil je er een creatieve twist aan geven, maak dan deze feestelijke carpaccio-bonbons.
Ingrediënten voor vier personen
Zo maak je het
Vind je het leuk om bezig te zijn met eten en drinken? SVO vakopleiding food is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van eten en drinken en heeft verschillende . Tijdens onze BOL-opleidingen leer je over versproducten, klanten, marketing, gastvrijheid en de processen in de foodproductie. Je krijgt veel verschillende vakken zoals fooddesign en digitale vaardigheden. Tijdens je opleiding ben je lekker veel bezig met de praktijk. In de keuken ga je aan de slag met allerlei versproducten en leer je de smaken kennen. Doordat de opleidingen zo breed zijn, ontdek je vanzelf welke kant je écht op wilt in de wereld van eten en drinken.
18 november 2022 geschreven door SVO Vakopleiding Food