Bezoek de Onderwijs- of Studiekeuzebeurs in jouw regio

min. lezen
Bezoek de Onderwijs- of Studiekeuzebeurs in jouw regio

De vakantie is helaas voorbij, back to reality! Ben jij net gestart in het (voor)laatste jaar van je middelbare school en weet je nog niet wat je volgende stap wordt? Bezoek de Onderwijs- of Studiekeuzebeurs in jouw regio en maak kennis met tientallen onderwijsinstellingen en leerwerkbedrijven. Een goed startpunt van de zoektocht naar jouw droomstudie of tussenjaar dus!

Maak kennis met honderden opleidingen

Tientallen onderwijsinstellingen en leerwerkbedrijven van alle niveaus staan klaar op de beursvloer om jou te verwelkomen. Maak kennis met het aanbod aan opleidingen van de verschillende scholen en ga in gesprek met studenten of medewerkers bij de stands. Heb je een goed gevoel bij een bepaalde school of opleiding? Dan kun je je misschien wel ter plekke inschrijven voor een open dag! Snel geregeld toch!?

Door het beursbezoek is voor mij duidelijker geworden welke studies ik echt interessant vind."

Daphne, VWO

Ontdek je kwaliteiten en interesses

En dat is niet alles. De beurs biedt nog veel meer om er achter te komen welke opleiding bij jou past. Zo is er een Sterke Punten Training waar jij je kwaliteiten kunt ontdekken, kun je 1-op-1 coaching krijgen, zijn er interessegebied voorlichtingen en worden er inspirerende studiekeuze-sessies gegeven. Kortom: alles is aanwezig om jouw expeditie studiekeuze in één dag een kickstart te geven!

onderwijsbeurs-studiekeuzebeurs
youtube.com Check de animatie

Ontdek in 1 minuut wat er op de beurs te beleven is

Het is best moeilijk om op zo'n jonge leeftijd een keuze te maken. Daarom is de Onderwijsbeurs een goede plek om na te denken over je leven."

Esra, VMBO

Ook Studiekeuzelab is erbij

Benieuwd naar de mensen achter Studiekeuzelab? Wij wel naar jullie! Daarom vinden wij het erg leuk om te vertellen dat ook wij aanwezig zijn op alle beurzen! Kom langs op onze stand en wij helpen je verder met je studiekeuze. We hebben een oriëntatie-test op iPads, een Even Chill hoek en een fotobooth. Genoeg te doen dus!

Welke datum moet jij blocken in je agenda?

Check wanneer de beurs in jouw regio plaatsvindt.

Bezoek de beurs gratis

Het mooie is, de beurs is helemaal gratis! Dus neem je ouder, vrienden of klasgenoten mee en start je Expeditie Studiekeuze op een van de beurzen. Schrijf je gratis in voor de beurs in jouw regio via bovenstaande links.

Placeholder cta

Simpel in je inbox

Studiekeuzelab helpt je een studie kiezen.