Met deze opleiding op zak heb je gegarandeerd een mooie baan

min. lezen
Roelien-studeert-schoevers
Tio
Deze content is gemaakt door Tio

Branded content

Wil je direct aan het werk na je opleiding? Er zijn opleidingen die een baangarantie bieden. Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan snel verder over de opleidingen van Schoevers. Roelien, oud-student aan Schoevers, kan je daar alles over vertellen.

Klaargestoomd voor het werkveld

Tio biedt de voltijd mbo Management Assistant- en hbo Executive Officemanagement-opleiding van Schoevers aan. Met deze opleidingen behoor je tot de top van je vakgebied. En het leuke is: bedrijven weten dat. Schoevers is een begrip in het bedrijfsleven. In vacatureteksten wordt dan ook regelmatig om studenten met een Schoevers-diploma gevraagd.

Zo leer je niet alleen het vak – bijvoorbeeld dat van managementassistent of officemanager – maar leer je veel vaardigheden door te doen. De opleidingen bij Tio bestaan voor ruim 60% uit praktijk. Zo ga je op bedrijfsbezoeken, leer je zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen te organiseren en ga je maar liefst twee keer op (internationale) stage. “Je wordt echt klaargemaakt voor het werkveld”, vindt Roelien die de mbo-opleiding Management Assistant heeft gedaan. Zij heeft voor Schoevers gekozen omdat het een particuliere opleiding is met veel persoonlijke begeleiding.

Stagelopen

Roelien liep stage bij een accountantsbedrijf met Aziatische klanten. Haar taken waren onder andere het verwerken van de internationale post, de telefoon opnemen en bezoekers ontvangen. In onderstaande video vertelt Roelien hoe een dag bij haar op de werkvloer eruit ziet.

Baangarantie

Als je een Schoevers-diploma op zak hebt en voldoet aan de baangarantiecriteria, krijg je binnen een half jaar een baan aangeboden voor minimaal vier maanden. Dat is een mooie start van je carrière! Het brede bedrijvennetwerk zorgt ervoor dat er een goede match voor jou te vinden is. Deze zekerheid is ook een van de redenen waarom Roelien voor Schoevers heeft gekozen. Zo kreeg Roelien na haar Schoevers-opleiding een mooie baan aangeboden bij haar stagebedrijf MPR Accountants Consultants.

Management Assistant Schoevers (mbo4)

De mbo-opleiding Management Assistant Schoevers staat in het teken van office- en managementsupport. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met het opstellen van planningen, het organiseren van vergaderingen en kleine evenementen en het schrijven van mails en brieven. Als er iets geregeld moet worden, kijkt iedereen naar jou. Je bent dé spin in het web van een bedrijf.

Lijkt zo’n opleiding (en baan) jou wat?

Kom sfeer proeven! Maak kennis met studenten en docenten van deze opleiding tijdens een open dag. Meld je aan!
meld je aan tio