Wat kun jij allemaal worden in de Timmerindustrie?

min. lezen
houtdatwerkt branded 3
kghhm-logo-intro
Deze content is gemaakt door Houtdatwerkt

Branded content

De Timmerindustrie is super veelzijdig je kunt er vanuit alle niveau's instromen. In deze blog geven we je drie voorbeelden van wat je allemaal kunt worden!

Werkvoorbereider

Bij Stephan, die werkvoorbereider is, start het productie­proces. Hij is verantwoordelijk voor het maken van offertes voor de binnen­gekomen opdrachten. Ook heeft Stephan veel contact met klanten die hij adviseert over de opties en producten. Verder is hij verantwoordelijk voor de nacalculatie. Tot slot plant hij de werkzaamheden die moeten gaan plaatsvinden. Stephan zit er bovenop om te zorgen dat alles goed verloopt en dat wat hij heeft uitgewerkt ook daadwerkelijk het bedrijf verlaat op weg naar de bouwplaats.

 

Machine operator

Jordi werkt graag met zijn handen en zijn hoofd in de praktijk. Hij werkt met grote (vaak dure) computergestuurde machines waarmee hij technisch bezig is om van hout losse onderdelen te maken voor bijvoorbeeld: kozijnen, ramen, deuren, trappen of complete Houtskeletbouwgevels.

 

Fbighhm
ikgahethelemaalmaken.nl Ga jij het helemaal maken?

Bekijk dan jouw opties in de Timmerindustrie!

Montagemedewerker Kozijnen, Ramen, Deuren en Houtskeletbouw

Er werken heus niet alleen mannen in de Timmerindustrie. Kijk bijvoorbeeld naar Evelien. Zij werkt als Montagemedewerker Houttechniek. Ze monteert allerlei houten onderdelen die in de huizenbouw worden gebruikt, zoals kozijnen, ramen en deuren. Bekijk de video en kom erachter wat Evelien allemaal doet!

 

Wil jij meer weten?

Laat je inspireren door de Timmerindustrie!

 

DOWNLOAD BROCHURE

HDW-contact-CTA