EF: ‘Opening the world through education’

min. lezen
EF in de klas
EF Education
Deze pagina wordt verzorgd door EF Education First

Branded content

‘Opening the world through education’ is al meer dan 50 jaar de missie van Education First (EF). Natuurlijk is het fantastisch als jouw leerlingen dit eerstehands kunnen ervaren door een taalreis of culturele uitwisseling, waar ook ter wereld.

Maar het uitdragen van onze missie stopt niet bij de programma’s waarmee studenten de wereld ontdekken. Om zo veel mogelijk scholieren kennis te laten maken met verschillende culturen en talen heeft EF ook diverse initiatieven om de wereld naar jouw klaslokaal te halen!

EF helpt jou vooruit

Waar begin je met voorlichten van studenten die nadenken over een periode in het buitenland? Er komt best een hoop bij kijken, en... de ene vorm van een buitenlandervaring kan goed passen bij een leerling, maar weer helemaal niet bij een andere.

Organiseert jouw school een studiemarkt, thema- of informatiedagen? Wij komen graag langs voor het geven van een presentatie of bemannen van een informatiestand om de leerlingen zo goed mogelijk op weg te helpen bij de eerste stappen van hun avontuur.

EF Teacher Development Certificate

Opening the world through education begint bij jou: de docenten in Nederland die de basis leggen voor de leerlingen om de wereld verder te ontdekken. Daarom hebben wij de “Teacher Zone” website ontwikkeld met verschillende materialen en tools die je kunt gebruiken. Onderdeel van de Teacher Zone is het Teacher Development Certificate, te behalen door het volgen van webinars over actuele onderwerpen met betrekking tot lesgeven. Webinars zijn ook achteraf terug te kijken.

Wil je meer weten over de bovenstaande initiatieven of direct materialen of lessen aanvragen? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen via academics.nl@ef.com of 085 048 0900.

Teacher on the road

Teacher on the Road

Wat is er leuker dan de kennis die jij de leerlingen hebt bijgebracht ook echt in de praktijk te brengen? Met Teacher on the Road nodig je een native speaker (Engels, Spaans, Duits, Frans, maar ook andere talen zijn mogelijk) uit in je klaslokaal die een gastles voor jouw leerlingen gaat verzorgen. Je kunt zelf een thema kiezen óf kies voor “trust the local” en laat de gastdocent een thema voorbereiden.

Omdat de docent de les in zijn/haar moedertaal zal geven kunnen de leerlingen niet overschakelen naar het Nederlands maar zullen ze uit hun comfort zone zullen moeten stappen. Dit zorgt voor een informatieve, interactieve les en culturele uitwisseling.

EF Standard English Test (EF SET)

De EFSET is een gratis gestandaardiseerde Engelse test die wij kunnen komen afnemen in jou klas(en). De resultaten zijn afgestemd op de ERK niveaus waardoor vergelijking met erkende betaalde testen zoals Cambridge, IELTS en TOEFL mogelijk is. Deelnemen aan de EFSET is geheel gratis en geeft zowel jou als je leerlingen de mogelijkheid om hun Engels niveau vast te stellen. Achteraf ontvangen alle deelnemers een certificaat met het behaalde niveau.

EF Challenge

Daag je leerlingen uit om mee te doen aan de EF Challenge en kans te maken op een reis naar het Youth Leadership Forum 2021 in New York incl. bezoek aan de Verenigde Naties!

Bij EF vinden wij het belangrijk om leerlingen de mogelijkheid te geven hun stem te laten horen over onderwerpen die er toe doen. Door middel van de EF Challenge bieden wij een platform om hun stem hoorbaar te maken en positieve veranderingen tot stand te brengen.

Door een speech op te nemen over het onderwerp ‘What does opening the world mean to you?’ maken de leerlingen kans op een plek bij het Youth Leadership Forum in New York waarmee ze in augustus 2021 de Verenigde Naties in New York zullen bezoeken samen met andere jongeren van over de hele wereld.

Materialen voor in het klaslokaal

Inspirerende- of juist educatieve posters, brochures en andere materialen nodig voor jouw school? Laat het ons weten! Neem contact met ons op via academics.nl@ef.com of 085 048 0900.

Placeholder cta

Simpel in je inbox

Studiekeuzelab helpt je een studie kiezen.