Naar een echte High School in Amerika? Dit is je kans!

min. lezen
Levi-in-Arozona-2-1
EF
Deze content is gemaakt door EF Education First

Branded Content

Wil jij de beste voorbereiding op jouw toekomst? Doe mee aan de EF challenge en win een studiebeurs t.v.w. € 7.500,- voor een EF High School Exchange Year!

Heb je altijd al gedroomd van een jaar in het buitenland? Altijd al in je eigen Amerikaanse film of serie willen lopen? Twijfel je wat je volgend jaar gaat doen? Of wil je gewoon een leuk tussenjaar? Dan is een EF High School Exchange Year iets voor jou!

Een uitwisselingsjaar met EF is het avontuur van je leven. Ga in het buitenland wonen en maak deel uit van een gastfamilie en hun cultuur! Verbeter je Engels op de lokale High School en maak vrienden voor het leven!

Levi in Arizona

Dit heeft Levi ook ervaren, die haar uitwisseling in 2018 doorbracht in Arizona. Levi: “Een jaar in het buitenland heeft mij geholpen op veel vlakken. Zo heb ik mijn cultureel bewustzijn ontwikkeld, ben ik onafhankelijker en volwassener geworden, zelfvertrouwen opgebouwd, aanpassingsvermogen gecreëerd, probleemoplossende vaardigheden opgebouwd en leiderschapskwaliteiten ontwikkeld. Persoonlijk ben ik dus onwijs gegroeid. Uiteraard word je beter in Engels. Ideaal voor later tijdens je studie of werk. Dat merk ik al in de studie die ik nu doe! De inzichten die ik heb opgedaan in Amerika hebben geleid tot een ander perspectief waar ik uiteindelijk mee verder wil in mijn leven."

Check de video die Levi maakte over haar tijd in Arizona!

Bovendien is het ook een kans om lessen te volgen over onderwerpen die je misschien nog niet kent. Levi: "De meeste scholen bieden veel meer variatie aan wat betreft creatieve, muzikale, sportieve of wetenschappelijke vakken. Mede hierdoor heb ik besloten om een andere studie te volgen dan die ik in eerste instantie in gedachten had.”

Anne, oud-deelnemer en nu medewerkster bij EF, geeft aan dat een jaar in het buitenland haar netwerk heel erg heeft vergroot. “Met je nieuwe gastfamilie en nieuwe vrienden in het gastland en de vele andere EF Exchange Students die je ontmoet vanuit de hele wereld hou je altijd een connectie. Handig voor de toekomst!”

EF
EF.nl Ga naar EF.nl

En check alles over een High School Exchange Year!

Meer weten?

Check de EF website voor meer info en geef je op voor een vrijblijvende infosessie!

NEEM DEEL AAN DE INFOSESSIE

 

Levi-in-arizona

Net zoals Levi en Anne geven veel deelnemers aan dat hun uitwisselingsjaar een kickstart is geweest van hun verdere leven. Het jaar geeft je voordelen die je tijdens je vervolgopleiding of zelfs bij de start van een internationale carrière goed kunt gebruiken. Het blijkt trouwens ook dat oud-deelnemers over het algemeen makkelijker hun vervolgstudie afmaken. Veel voordelen dus, maar vooral een te gekke ervaring met veel mooie momenten en herinneringen voor altijd!

En hallo?! Je kan een studiebeurs winnen! Hoe? Klik hier voor meer info.