Ben jij een creatieve nerd en wil je jouw eigen pad kiezen?

min. lezen
unxt-creatieve-nerd
unxt-goed
Deze content is gemaakt door U.NXT Next University

Branded Content

Als een echte gamer waardeer je autonomie. Of je de nieuwste Playstation al in huis hebt; de imposter bent bij Among Us; of een prachtig eiland hebt gebouwd op je Switch: gamers willen hun eigen pad bewandelen, zelf keuzes maken en uitgedaagd worden. Maar hoe vertaal je wat je leuk vindt tijdens het gamen naar een opleiding?

Je kiest gewoon je eigen pad

Hoewel je misschien niet precies weet welke richting je op wil is er één ding zeker: jij laat je niet in een hokje plaatsen. Daarnaast weet je ook heel goed wat je niet wil. De regels volgen en precies doen wat de rest ook al heeft gedaan? Nee bedankt! Je wil uitgedaagd worden om iets nieuws te bedenken en jouw innovatieve ideeën te realiseren. Naast gamer ben je namelijk ook een creatieve nerd. Voor data en techniek draai je je hand niet om. Daarnaast heb je ook voldoende zakelijk inzicht en een unieke denkwijze waar de wereld hard gebruik van kan maken. Jij bent een dromer, denker én een doener.

unxt-goed
U.nxt.org U.NXT is een gloednieuwe onderwijsinstelling in Eindhoven.

Samen met de University of Northampton bieden ze de bachelor en master Creative Business Studies aan. Ga naar de website en bekijk de mogelijkheden!

Combineer je skills

Door al jouw game ervaring weet je hoe belangrijk het is om een brede skillset te hebben. Het combineren van jouw gevarieerde talenten kunnen je verder brengen. Hokjes? Daar doe je niet aan. Een creatieve opleiding op een kunstacademie is niks voor jou. Je wil ook concreet resultaat. Technische opleiding? Nee, je wil ook de regels doorbreken. Business? Je moet er nog niet aan denken om in een pak rond te moeten lopen. Een combinatie van al deze factoren zou perfect voor jou zijn. Maar waar kun je dit vinden?

Ken je U.NXT al?

U.NXT is een gloednieuwe onderwijsinstelling waar je een opleiding kan volgen die perfect aansluit bij wat jij nodig hebt. De Bachelor Creative Business Studies is een opleiding voor de creatieve helden die de wereld nodig heeft. Of je nou de meest populaire Twitch-streamer wil worden of jouw eigen duurzame start-up wil oprichten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Doordat je veel verschillende vakken krijgt op het gebied van technologie, data, business, creativiteit, maar ook persoonlijke en professionele ontwikkeling kun jij je niet alleen voorbereiden op de banen van de toekomst, maar ook op halen van de doelen die jij voor ogen hebt.

Challenge yourself

In de schoolbanken zitten is niks voor jou. Daarom biedt U.NXT hun lessen aan in een online omgeving waarbij je op je eigen tempo kan studeren. Heb je al kennis van coderen? Super! Je kan op een sneltreinvaart door dat vak blazen. Je kan je tijd namelijk veel beter aan iets anders besteden. Jij bent zelf de hoofdpersoon in jouw verhaal.

U.NXT staat klaar om je te ondersteunen waar je het nodig hebt en geeft je genoeg ruimte om zelf te ontdekken welke kant jij op wil gaan. Dat de volledige opleiding in het Engels is, is geen probleem voor je. Ondertitels lees je toch al niet meer en je vrienden komen overal vandaan. Daarnaast pas jij jouw kennis meteen toe tijdens challenges opgezet met échte bedrijven in een gegamificeerde omgeving. U.NXT vindt namelijk dat leren leuk moet zijn en biedt de challenges aan in een gesimuleerde omgeving van de werkelijkheid zodat het niet meer voelt als studeren, maar als het spelen van een uitdagende game!

Wil je meer weten? Lees meer over jouw kansen als creatieve denker bij U.NXT op de website en volg ze op Instagram.

Meer weten over U.NXT?

 

Ga naar de website en stel een vraag!

 

GA NAAR U.NXT

unxt-cta